Hem » Säkerhet » Ta bort Windows Funktionalitet Checker

Ta bort Windows Functionality Checker

Onsdag, 22 februari 2012 enligt Säkerhet genom

Windows Funktionalitet Checker är en fake anti-virus program, efterträdare till skurkar Home Safety Essentials och Windows Protection Mästare. Eftersom tre av dem hör till samma oseriösa familj, de använder liknande tekniker för att infektera och ta över de riktade maskiner. Skadlig reklamstrategier är något vanligt att sådana bitar av skadlig kod, och de saknas inte här, samt.

Figur 1. Windows Funktionalitet Checker GUI

Hackade webbsidor fungera som en plattform för att överföra Windows infektionen funktionalitet Checker. Den oseriösa använder hjälp av trojaner, som i webbsajter, för att smyga in i en maskin. Dessa trojaner utlöses om offret klick via hemsidan-ett klick räcker att krypa in i datasystemet genom sårbarheter som finns i det. Dessa sårbarheter finns främst på grund av föråldrad programvara. Därtill, Det rekommenderas starkt att hålla alla dina program uppdaterade. Vad är mer, Det är högst tillrådligt att hämta uppdateringarna endast från officiella webbplatser produkter-filer, hämtas från skumma webbsidor kan levereras med virus. En annan effektiv förebyggande strategi är att hålla sig borta från misstänkta webbplatser och köra regelbundna genomsökningar av datorn med en legitim anti-virus säljaren.

Så snart som Trojansen komma in i systemet, de installerar omedelbart oseriösa – Windows Funktionalitet Checker. Vid sina anläggningar, Windows Funktionalitet Checker gör skadliga konfigurationer, som gör det möjligt att starta automatiskt. Därefter, Windows Funktionalitet Checker börjar producera en mängd olika falska varningar och meddelanden, varningar om icke-existerande säkerhetsproblem och potentiella säkerhetshot. Du kan se några exempel på sådana falska pop-ups är under:

Fel
Keylogger aktivitet detekterades. Systeminformation säkerhet är i riskzonen.
Det rekommenderas att aktivera skyddet och kör en fullständig genomsökning av datorn.

Fel
Programvara utan en digital signatur upptäckt.
Dina systemfiler är i riskzonen. Vi rekommenderar starkt att du aktiverar ditt skydd.

Fel
Potential malware upptäcks.
Det rekommenderas att aktivera skyddet och utföra en grundlig genomsökning av systemet för att ta bort skadliga program.

Varning! Virus upptäckt
Hot upptäcks: FTP Server
Infekterade filen: C:\Windows System32 dllcache wmploc.dll

Dessa varningar är inte bara irriterande - de sakta ner datorns totala prestanda. Deras huvudsakliga syfte är att göra användaren tror att det finns en stor säkerhetsrisk. Genom att klicka på någon av dem bara uppmanar offret att köpa Windows funktionalitet Checker.

Nästa steg i Windows Funktionalitet Checker: s skadliga plan är det falskt felsökningsverktyg - det startar varje gång på gång och låtsas att genomsöka systemet efter virus. Sanningen är, det är inte i stånd att upptäcka eller ta bort hot - det bara syftar till att skrämma offret att tro att han / hon behöver för att köpa den fulla versionen av Windows funktionalitet Checker. I verkligheten, emellertid, den fullständiga versionen av Windows Funktionalitet Checker är lika ineffektiv när det gäller att hantera virus, som rättegången en. De är båda en del av en stor bluff, skapad av hackare för att få resultatet med intet ont anande användare. Infektionerna, rapporterats efter varje avsökning, inte är verkliga. I själva verket, cyberbrottslingar har uppfunnit en mycket listig interface som kan vilseleda omedvetna användare. Layouten innehåller även ett avsnitt, som klassificerar de olika “larmnivåer”. Ingen materia hur Windows funktionalitet Checker försöker övertyga dig i dess legitimitet, emellertid, ska du inte tro något av dess varningar.

Ladda ner SpyHunter: s hot Scanner för att ta bort * Windows funktionalitet Checker100% GRATIS Spyware Scan, Snabb & Säker lösning för Windows funktionalitet Checker borttagning

Sammanfattningsvis, Windows Funktionalitet Checker kan “säger” allt för att övertyga dig att köpa den bluff “tillstånd” version. Emellertid, förutsatt att du märker det verksamma på din dator, det enda du bör göra är att eliminera det! I tillägg tricks till alla sina andra, Det öppnar också upp den infekterade datorn för andra malware stycken. Därtill, kör en fullständig genomsökning av datorn med en genuin anti-virus program och ta bort Windows Funktionalitet Checker så snart som möjligt!

*SpyHunter fria scanner är bara för skadlig kod upptäckt. Om SpyHunter upptäcker skadlig kod på datorn, du kommer att behöva köpa SpyHunter: s skadliga program svit för att ta bort skadliga hot.

*SpyHunter fria scanner är bara för skadlig kod upptäckt. Om den upptäcker skadlig programvara på din dator, du kommer att behöva köpa SpyHunter: s skadliga program för att ta bort de upptäckta hoten.

Välj språk


Länkar