Hjem » Sikkerhet » Qone8 fjerning Guide

Fjerne Qone8

Tirsdag, 12 November. 2013 etter Sikkerhet av

Qone8 verktøylinjen er en ondsinnet hijacker, som er vanskelig å bli fjernet fra nettleseren hvis en gang installert på din PC. Selv om du ikke kanskje ønsker å ha denne utvidelsen knyttet til nettleseren, inntrengeren er kjøpedyktig gå inn systemet uten samtykke og tillatelse. Dette programmet er veldig irriterende, men, samtidig, Det utgjør også en alvorlig risiko til maskinen og informasjon og det er selv i stand til å lede å infisere PCen med skadelige virus. Det er forskjellige grunner til hvorfor du bør avinstallere denne inntrenger fra PCen, men det viktigste er at så lenge det finnes på datamaskinen, systemet er sårbart for angrep av hackere og du kan bli offer for identitet og penger. På grunn av dette, anbefales det at du fjerner Qone8 adware umiddelbart og helt og du slutter å bruke sine tjenester.

Hvordan er Qone8 overført til datamaskiner?

Qone8 er kjent ofte blir lastet ned til datamaskiner med freeware programvare som utvidet beskyttelse, Omiga-Plus, Skrivebord 365, eSave sikkerhetskontrollen og også andre programmer. Når du laster ned til din PC et ukjent program, Selv om det kan synes å være et pålitelig og effektivt verktøy, Det kan overføres til datamaskinen sammen med programmet uønsket Qone8.

Hva gjør Qone8 verktøylinjen gjør?

Så snart dette tillegget er overført til PC, Det er knyttet til installerte nettlesere. For eksempel, Hvis du har Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome på din PC, utvidelsen er lagt til dem uten problemer. Som et resultat, startsiden endres til Start.qone8.com eller Qone8.med. Også, Denne motoren er laget standardsøkeleverandør. Alle online-søk er laget ved hjelp av dette verktøyet og ikke bruke noen andre motor. Videre, Når du åpner nettleseren, en av disse to sider, som er kjent for å være den offisielle nettstedene til Qone8, er lastet. Hvis du prøver å endre startsiden til et annet område, dette viser seg å være en veldig vanskelig, om ikke umulig oppgave. Hvis du har Qone8 kaprer på datamaskinen, det viderekobler alle online trafikken til mistenkelige sider og erstatter søkeresultatene med koblinger til ukjente nettsteder. På denne måten, Qone8.com viser seg for å være ikke bare irriterende, men også en veldig risikabelt program.

qone8-redirect

Er Qone8 et skadelig program?

Qone8 verktøylinjen er kjent for å være et potensielt uønsket program og det er derfor det ikke er anbefalt å ha denne inntrenger på PCen. Dette er ikke et datavirus, men fortsatt det alvorlig fare for din informasjon og sensitive opplysninger og gjør det mulig for cyber kriminelle å trenge inn i datamaskinen og stjele pengene dine og identitet. På grunn av serous og med dødelig som kan være forårsaket av tilstedeværelsen av Qone8 på PCen, Det er sterkt anbefalt av sikkerhetsspesialister at du fjerner tillegget umiddelbart og fullstendig fra systemet.

Hvordan fjerne Qone8 hijacker?

Beskytte din PC og informasjon fra potensielle angrep av hackere, Det anbefales å fjerne Qone8 verktøylinjen fra datamaskinen. Også, du må endre startsiden til noen pålitelig webområde. Videre, ikke bruk tjenestene som tilbys av Qone8 å gjøre Internett-Søk. Endre din søkemotor til en pålitelig nettsted og bruker ikke Qone8 å søke etter bilder, videoer eller informasjon på Internett. Bare på denne måten kan du stoppe irriterende viderekoblingene skyldes hijacker.
Å fjerne Qone8 verktøylinjen og også gjøre alle disse endres til leseren, du må følge en fjerning guide som er egnet til nettleseren din og vil effektivt fjerne tillegget fra den. Bruk fremgangsmåten i instruksjonene nedenfor. Også, Last ned SpyHunter for å rense systemet fra infiserte filer og virus.

Velg en aktuell veiledning og følge sine tiltak for å fjerne Qone8:

Først av alt, du må rense hele systemet med et pålitelig automatisk fjerningsverktøy som SpyHunter oppdage alle datatrusler og slette alle uten å forlate noen stykker av dem på din PC. Vi anbefaler at du bruker denne garanti søknad som har bevist sin effektivitet i å oppdage og sletter virus helt.

1. Dataoverføre SpyHunter og installere den på PCen.
2. Kjøre en full skanning av systemet med AV programmet og sjekk alle viktige steder på datamaskinen til å gjenkjenne alle trusseler og kompromittert filer.
3. Hvis det er noen infiserte filer, fjerne dem helt.
Last ned Removal Tool
100% GRATIS Spyware Scan, Rask & Sikker løsning for Qone8 Fjerning

For Google Chrome:
1. Høyre klikk på drop-down menyen og gå til innstillinger.
2. Under “Ved oppstart” gå til angi sider.

set-pages-chrome
3. I den nye windows har blitt vist, gå til posten som inneholder navnet på kaprer i URL og klikk på X tegn.

startup-pages-chrome
4. Gå tilbake til innstillinger. Under “Utseende” tick alternativet “Vis hjem-knappen og endre.

appearance-chrome
5. Velg “Bruk siden ny fane” alternativet og klikk OK for å lagre endringene.
6. I innstillinger, under søk, Velg Behandle søkemotorer.
7. Fjerne hijacker fra søkemotorer valgt ved å klikke på X tegn.
8. Velge en pålitelig søkeleverandør.
9. Høyreklikk på Google Chrome snarvei-ikonet og velg parametere.
10. Gå til kategorien Snarvei og målet feltet Slett “http://Start.qone8.com”. Lagre endringene.

chrome-shortcut-properties

For Internet Explorer:

1. Åpne verktøy og i drop-down menyen velger du Administrer tillegg.

manage-add-ons-i-e
2. Gå til "Typer" og velg søkeleverandører. Velg motoren du ønsker og klikk Bruk som standard.

search-providers-ie

3. Slette kaprer fra listen ved å høyreklikke den og velge Slett fra menyen som vises.
4. Høyreklikk på snarveien Internet Explorer og velg egenskaper.
5. Gå til kategorien Snarvei og målet feltet Slett “http://Start.qone8.com”. Lagre endringene.

ie-shortcut-properties
6. Gå til verktøy og åpne "Internet Options" for å velge en ny startside. Gå til kategorien Generelt og typen du vil bruke for en hjemmeside.

internet-options-ie

For Mozilla Firefox:
1. Type:config i søkefeltet i nettleseren, og trykk Enter.
2. Klikk "jeg skal være forsiktig, Jeg lover!"på advarselen vises.

firefox-alert
3. Skriv inn navnet på kaprer i søkeboksen.
4. I listen med valg som vises, Klikk på alle innstillingene inneholder navnet på hijacker, Velg Tilbakestill.

reset-firefox
5. Høyreklikk på Mozilla Firefox snarveien og velg egenskaper.
6. Gå til kategorien Snarvei og målet feltet Slett “http://Start.qone8.com”. Lagre endringene.

firefox-shortcut-properties

Sjekk Hvis Qone8 kaprer er fjernet vellykket og helt

For å sikre at Qone8 verktøylinjen har blitt slettet fullstendig fra PCen, Det anbefales at du kjører en system avsøke med en automatisk malware oppdagelsen verktøyet. Dette vil hjelpe deg å etablere hvis det noen uvedkommende filer på datamaskinen eller filer igjen fra Qone8 hijacker. Dette er veldig viktig og i tilfelle at du ikke Skann systemet, noen stykker av infeksjoner blir liggende på datamaskinen og hackere kan fortsatt ha tilgang til sensitiv informasjon. Tvert, Hvis du bruker en pålitelig sikkerhetsapplikasjon, Dette viser at PCen og detaljer er beskyttet mot mulige angrep cyber kriminelle.

*Spyhunter gratis skanner er bare for malware deteksjon. Hvis den oppdager skadelig programvare på datamaskinen, du må kjøpe Spyhunter sin malware verktøy for å fjerne de oppdagede trusler.

Velg språk


Lenker