Hjem » Sikkerhet » Fjern Delta-search.com

Fjerne Delta-search.com

Tirsdag, 12 februar 2013 etter Sikkerhet av

I tilfelle at du ser at nettleseren er konstituert morsomt, Dette kan vise seg å være et klart tegn på at din nettleser har blitt kapret. Du må være klar over hva ordet “kapret” betyr. Dette er et angrep av spyware eller uønskede programmer som kan resultere i å laste ned omdirigere virus til din PC. Hvis du har en uønsket program på datamaskinen, eller PUA, vil du se programmet på PC-en, men tilstedeværelsen av inntrengeren kan også resultere i en rekke alvorlige sikkerhetsproblemer. For eksempel, la oss ta en titt på Delta-search.com omdirigere.

Hva er Delta-search.com?

Første gang jeg så det på min PC jeg trodde det var en søkemotor med egne metoder for å indeksere websider, men dette var ikke sant. Det viste seg at denne siden brukes Yahoo! Søk API å vise søkeresultater. Denne motoren tar første søkeresultatene til yhs.delta-search.com og deretter ad-sponset, og til slutt den bruker resultatene fra Yahoo! Søk. De endelige resultatene av denne søkemotoren er mange sponsede lenker på toppen og deretter resultater foreslått av Yahoo. Du trenger ikke å bruke denne søkemotoren som du kan bruke Yahoo! selv. Videre, dette vil hjelpe yoViderepop-up reklame som vises sammen med søkeresultatene. Også, vi er ikke klar hvis disse pop-up meldinger kan beskytte deg mot svindel programvare og datavirus. Videre, Delta-search.com modifiserer hjemmesiden din, tilbyr andre søkemotorer, det endrer dine preferanser og bombarderer deg med pop-up reklame. Det er enda mer denne søkemotoren kan gjøre. Det finnes tilfeller der selv om du har fjernet verktøylinjen, nettleseren er fortsatt kapret. Hvis du lurer på hvorfor, Dette skyldes det faktum at tillegget endrer Windows registeroppføringer, og hver gang systemet startes, standardverdier i registeret er endret.

Hvordan ble du kapret av Delta-search.com søke omdirigere?

Det finnes ulike måter du kan få denne nettleseren add-on på PCen uten å vite hva den gjør. Vanligvis, Delta-search.com og andre søkemotorer som ligner på det overføres til datamaskiner sammen med gratis programmer, kodeker, programoppdateringer, etc.. Det finnes mange programmer som ikke oppgir at de vil også laste ned til datamaskinen annen programvare, nettlesertillegg eller verktøylinjer. Denne måten å spre uønskede programmer er sett veldig ofte, og det ikke kan stoppes.

Hvordan fjerne Delta-search.com?

Jeg vil sterkt anbefale deg å fjerne verktøylinjer og fri programvare du har installert det siste fordi det er en stor sjanse for at Delta-search.com har kommet med en av dem. Selv om du ikke finner en verktøylinje som heter Delta Søk eller Delta Toolbar, se etter Babylon, WhiteSmoke eller Yontoo verktøylinjen. Når du har fjernet add-ons, sørg for at du gjenopprette innstillingene i nettleseren din. Du må lagre bokmerkene og holde leserloggen før du gjenoppretter din standard søkemotor innstillinger.
Last ned Removal Tool
100% GRATIS Spyware Scan, Rask & Sikker løsning for Delta-search.com Fjerning

Følg instruksjonene for fjerning å bli kvitt Delta-search.com:

 1. Det første du må gjøre er å laste ned en pålitelig og effektiv sikkerhet søknad. Det vil fjerne virus fra datamaskinen. Det neste trinnet er å gå gjennom instruksjonene for fjerning nedenfor for å bli kvitt noen brikker igjen fra adware.
 2. Slett Delta-search.com verktøylinjen og søkemotor, og også bli kvitt søknader knyttet til dette programmet. For å gjøre det gå til Legg til / fjern programmer i kontrollpanelet (for Windows XP) eller til Avinstaller et program panel (for Windows 7 og Windows 8).

For Windows XP:

Gå til Start-menyKontrollpanel og velg deretter Legg til / fjern programmer.

For Windows Vista og Win 7:

Gå til Start-menyKontrollpanel og velg deretter Avinstaller et program.

For Win 8:

Alternativet 1: Gå med musen til høyre hjørne av skjermen, Deretter velger du Søk og finn din "Kontrollpanel".
Alternativet 2: Klikk med høyre museknapp på Start-meny og velg Kontrollpanel.
Når du åpner Kontrollpanel, og Legg til / fjern programmer eller Avinstaller et program-vinduet vises, finne i listen med programmer og fjerne følgende:

 • BrowserProtect
 • Yontoo
 • Delta Toolbar
 • Delta

Å fjerne disse programmene, Velg hver enkelt av dem, og deretter velge Fjern. For Windows Vista, Vinn 7 og Vinn 8 velge Avinstaller. Deretter, lukke vinduet.

Hvordan fjerne Delta-search.com fra Google Chrome:

 1. Gå til Tilpass og kontroll Google Chrome-ikonet. Velg Verktøy og deretter Innstillinger.
  Velg Set sider.
 2. Klikk på "X"-tegnet for å bli kvitt Delta-search.com.
 3. Klikk på Hjem-knappen → Endre.
  Velg Bruk Ny Tap siden og velg deretter OK.
 4. Åpne Administrer søkemotorer
  Velg en søkemotor du vil bruke som standard søkemotor (som Google, etc.).
 5. Deretter, velg Delta søk og fjerne det. For å gjøre det klikker du på "X"-tegn.

Hvordan fjerne Delta-search.com fra Mozilla Firefox:

 1. Gå til Delta Søk-ikonet og velg deretter Behandle søkemotorer…
 2. I den viste listen finner Delta søk og velg Fjern, klikk deretter på OK.
 3. Åpne Verktøy, velg Alternativer.
 4. Gå til kategorien Generelt, og det endrer hjemmesiden til google.com.
 5. I URL-adresse bar type om:config og trykk Enter. For å fortsette, Klikk Jeg skal være forsiktig, Jeg lover!
 6. I filteret type "Delta-søk" (uten anførselstegn).
 7. Når du har gjort det, alle innstillingene endret av Delta Søk skal vises. For å tilbakestille innstillingene, høyreklikk på dem og velg deretter Nullstill. Du må nullstille alle innstillinger!

Hvordan fjerne Delta-search.com fra Internet Explorer:

 1. Gå til Verktøy og velg deretter Administrer tillegg.
 2. Velg søkeleverandører og deretter velge en leverandør forskjellig fra Delta Søk.
 3. Klikk på Delta Søk og velg alternativet Fjern.
 4. Åpne Verktøy, deretter åpne Alternativer for Internett og gå til kategorien Generelt. Velg en side forskjellig fra yhs.delta-search.com (som google.com, for eksempel). For å lagre endringene, Klikk OK.
*Spyhunter gratis skanner er bare for malware deteksjon. Hvis den oppdager skadelig programvare på datamaskinen, du må kjøpe Spyhunter sin malware verktøy for å fjerne de oppdagede trusler.

Velg språk