Hjem » Sikkerhet » Fjern Ad.yieldmanager.com

Fjerne Ad.yieldmanager.com

Tirsdag, 13 mars 2012 etter Sikkerhet av

Hackere har skapt en ny type ondsinnede angripere som trenge inn i brukernes Dukketeater datamaskiner uten kjennskap til sine eiere. Det mest interessante er at selv etter at inntrengeren har klart å komme på innsiden av målrettet system, den svikefulle søknaden ikke avslører sin tilstedeværelse. Tvert, det forblir skjult og forsøker å fullføre sitt bedragerske plan fra innsiden av infiserte datamaskinen.

Dette er tilfellet med en av de nyeste kreasjoner av nettkriminelle - Ad.yieldmanager.com. Dette er en tracking cookie. Ad.yieldmanager.com er opprettet for å holde styr på brukerens aktiviteter og sende informasjon om brukerens vaner for hackere. Som du kan se, Hvis datamaskinen er infisert med denne ondsinnet angriper, hackere vil kunne samle informasjon om nettsteder som du besøker, samt andre opplysninger om dine surfevaner.

Cookies brukes fra nettsteder til å lagre informasjon om brukerne `surfing historie og preferanser. Denne informasjonen blir senere brukt til å lette brukerne og gjøre surfing og surfe på Internett lettere. Cookies brukes for å lagre loggen i detaljer om hvilken bruker, egendefinerte innstillinger, etc.. I motsetning til vanlige cookies, de som er laget av hackere er rettet mot å samle detaljert informasjon om de som leser preferanser og vaner PC-brukere og sende denne informasjonen tilbake til nettkriminelle. Når hackere får informasjon om nettsider besøkt av en målrettet PC-bruker, samt eventuell logg på detaljer og passord han bruker, nettkriminelle er klar til å misbruke denne informasjonen for å oppnå personlig gevinst.

Etter at informasjonen har blitt samlet av Ad.yieldmanager.com, hackere vil kunne dele det på tvers av forskjellige domener. Videre, nettkriminelle vil kunne sende den innsamlede informasjonen til tredjepart, og prøve å gjøre en formue. Med andre ord, den ondsinnede cookie Ad.yieldmanager.com prøver å stjele din personlige informasjon, og deretter bruke det på en uærlig måte. For å kunne samle informasjon om loggen i detaljer og passord, Ad.yieldmanager.com bruker en teknikk som kalles cross-site scripting. Selv om du vil åpne en pålitelig og legitim webkobling, Ad.yieldmanager.com er i stand til å villede deg. Den falske inntrenger vil opprette en hyperkobling som ser ut som den du ønsker å besøke. Imidlertid, sannheten er at denne hyperkoblingen har ingenting å gjøre med lenka du har i utgangspunktet skrevet inn i nettleseren. Dette hyperkobling vil kunne få tilgang til loggen din i informasjon og passord, og samle dem.

Hvis du blir et offer for Ad.yieldmanager.com, vil du legge merke til mange pop-up meldinger som varsler deg om alvorlig infeksjon Ad.yieldmanager.com. Dette er en Trojan-basert infeksjon. Etter Ad.yieldmanager.com har sneket seg inn en målrettet PC, det utgjør en risiko på sitt hele systemet. Dette skadelig inntrenger kan gjøre det mulig for andre angripere å prøve å gå inn i systemet ditt. Videre, Ad.yieldmanager.com er i stand til å kapre din nettleser og ta deg til ondsinnede nettsteder som fremmer falske programmer som tar sikte på å ta pengene dine.
Hvis du blir et offer for svikefull angriper Ad.yieldmanager.com, fjerne den så snart du kan. Ellers, datamaskinen din vil være i fare.

Last ned Removal Tool
100% GRATIS Spyware Scan, Rask & Sikker løsning for Ad.yieldmanager.com Fjerning

*Spyhunter gratis skanner er bare for malware deteksjon. Hvis den oppdager skadelig programvare på datamaskinen, du må kjøpe Spyhunter sin malware verktøy for å fjerne de oppdagede trusler.

Velg språk


Lenker