Hjem » Sikkerhet » Fjern Windows-funksjonalitet Checker

Fjerne Windows Functionality Checker

Onsdag, 22 februar 2012 etter Sikkerhet av

Windows-funksjonalitet Checker er en falsk anti-virus program, etterfølger til svindlere Hjem Safety Essentials og Windows Protection Master. Siden tre av dem tilhører samme rogue familie, de bruker liknende metoder for å infisere og ta over de målrettede maskiner. Ondsinnet reklame strategier er noe vanlig for slike stykker av malware, og de er ikke mangler her, så vel.

Figur 1. Windows-funksjonalitet Checker GUI

Hackede nettsteder tjene som en plattform for overføring av Windows-funksjonalitet Checker infeksjon. Den rogue bruker ved hjelp av trojanere, legges i den kompromitterte nettsteder, for å snike seg inn i en maskin. Disse trojanere utløses hvis offeret klikker gjennom nettstedet-ett klikk er nok for dem å krype inn i datamaskinen gjennom sikkerhetsproblemer i det. Slike sikkerhetsproblemer finnes hovedsakelig på grunn av utdatert programvare. Derfor, Det anbefales å holde alle programmene dine oppdatert. Hva er mer, Det anbefales sterkt å laste ned oppdateringer fra den offisielle nettsiden produkter-filer, ned fra lyssky nettsider kan leveres med virus. En annen effektiv forebyggende strategi er å holde seg unna mistenkelige nettsteder og kjører jevnlig skanninger av PCen med et legitimt anti-virus leverandøren.

Så snart de trojanerne kommer inn i systemet, de umiddelbart installere Rogue – Windows-funksjonalitet Checker. Ved sine installasjoner, Windows-funksjonalitet Checker gjør ondsinnede konfigurasjoner, som gjør det mulig å starte automatisk. Deretter, Windows-funksjonalitet Checker starter produksjon av en rekke falske varsler og meldinger, advarsler om ikke-eksisterende sikkerhetsproblemer og potensielle sikkerhetstrusler. Du kan se noen eksempler på slik falsk pop-ups er under:

Feil
Keylogger aktivitet oppdaget. System informasjonssikkerhet er i fare.
Det anbefales å aktivere beskyttelse og kjøre en full system scan.

Feil
Programvare uten en digital signatur registreres.
Dine systemfiler er i faresonen. Vi råder deg sterkt til å aktivere din beskyttelse.

Feil
Potensiell malware oppdages.
Det anbefales å aktivere beskyttelse og utføre en grundig system scan for å fjerne malware.

Advarsel! Virus Detected
Trussel oppdaget: FTP Server
Infisert fil: C:\Windows System32 dllcache wmploc.dll

Disse varslene er ikke bare irriterende - de tregere PCens generelle ytelse. Deres hovedformål er å gjøre brukeren tror det er en stor sikkerhetsrisiko. Klikker du på noen av dem ber bare offeret til å kjøpe Windows-funksjonalitet Checker.

Det neste trinn i Windows-funksjonalitet Checker sin ondsinnede plan er dens falsk skanning verktøy - det starter hver gang og igjen og later til å bli skanning av systemet for virus. Sannheten er, det er ikke i stand til å oppdage eller fjerne trusler - det bare tar sikte på å skremme offeret til å tro at han / hun trenger for å kjøpe fullversjonen av Windows-funksjonalitet Checker. I virkeligheten, imidlertid, den fullstendige versjonen av Windows-funksjonalitet Checker er like ineffektive når det gjelder å takle virus, som rettssaken en. De er begge en del av en stor svindel, laget av hackere for å få overskudd av intetanende brukere. De infeksjoner, rapportert etter hver skanning, er ikke ekte. Faktisk, nettkriminelle har oppfunnet en veldig lur grensesnitt som kan villede uvitende brukere. Oppsettet inkluderer også en del, som klassifiserer de ulike “varslingsnivåer”. Uansett hvordan Windows funksjonalitet kontrolløren prøver å overbevise deg i sin legitimitet, imidlertid, du bør ikke tro noen av sine varsler.

Last Spyhunter trussel Scanner til Fjern * Windows-funksjonalitet Checker100% GRATIS Spyware Scan, Rask & Sikker løsning for Windows-funksjonalitet Checker fjerning

I konklusjonen, Windows-funksjonalitet Checker er i stand til “sier” noe for å overbevise deg til å kjøpe sin phony “lisensiert” versjon. Imidlertid, forutsatt at du merker det skal fungere på datamaskinen, det eneste du bør gjøre er å eliminere det! I tillegg triks til alle de andre, det åpner også opp den infiserte datamaskinen system for andre malware stykker. Derfor, kjøre en full scan av PCen med et ekte anti-virus program og fjerne Windows-funksjonalitet Checker så snart som mulig!

*Spyhunter gratis skanner er bare for malware gjenkjenning. Hvis Spyhunter oppdager malware på PCen, må du kjøpe Spyhunter sin malware suite for å fjerne malware trusler.

*Spyhunter gratis skanner er bare for malware deteksjon. Hvis den oppdager skadelig programvare på datamaskinen, du må kjøpe Spyhunter sin malware verktøy for å fjerne de oppdagede trusler.

Velg språk


Lenker