Naar huis » Veiligheid » Linkury Smart Bar

Verwijderen Linkury Smart Bar

Dinsdag, 25 juni 2013 onder Veiligheid door

Linkury Smart Bar is een browser kaper die vaak aan computers zonder medeweten van de gebruikers. Deze werkbalk is geen virus, maar haar privacy beleid gaat ervan uit dat het gebruikers kunnen verzamelen’ informatie en het delen met derden. Bovendien, deze software voortdurend stuurt haar gebruikers naar pagina's met onbekende bedoelingen. Al deze feiten over deze toolbar kan de reden voor vele computer-en veiligheidsrisico's zijn en dit is waarom het wordt aanbevolen dat u dit programma niet weet te gebruiken.

Hoe werkt Linkury Smart Bar werk?

Linkury Smart Bar is beschikbaar op websites zoals linkurysmartbar.com, linkury.net en linkury.com. Echter, het kan ook worden overgedragen naar computers met freeware software en kan door de gebruiker worden verbonden browsers ongemerkt. Het kan worden toegevoegd aan Google Chrome, Mozilla FireFox, Internet Explorer en andere browsers. Zodra deze applicatie geïnstalleerd, begint het aanbrengen van wijzigingen in de instellingen van uw browser.

linkury smartbar

Linkury Smart bar Homepage

Linkury Smart Bar maakt zijn eigen site uw homepage en maakt zelf uw standaard zoekmachine ook. Deze motor start het beheren van uw online zoekopdrachten en voortdurend je wordt omgeleid naar pagina's u niets over weet of die niets te maken hebben met uw zoekopdrachten hebben.

De zoekresultaten die door deze tool omvatten vele gesponsorde links en in het geval dat u op een aantal van hen op, ze onmiddellijk doorverwijzen naar verdachte websites de bedoelingen van die onduidelijk. Bovendien, Deze add-on produceert veel pop-up berichten en advertenties. Als je op een aantal van hen, je bent weer meegenomen naar sites met onbekende bedoelingen.

Als je constant doorgestuurd naar verdachte of onbetrouwbare websites, Dit kan een ernstig risico voor uw informatie en het systeem. Ook, wanneer Linkury Smart Bar op uw pc is geïnstalleerd, andere potentieel ongewenste programma's kunnen worden overgezet naar uw computer. Omdat de aanwezigheid van deze add-on op uw computer zet uw gegevens en het systeem in gevaar, is het aanbevolen dat u het programma verwijderen van uw pc.

Hoe te Linkury Smart Bar verwijderen?

Om Linkury Smart Bar verwijderen van uw PC, Gebruik de verwijdering gids hieronder getoonde. Het zal u begeleiden door het verwijderen en als u de stappen precies, je zal slagen om de toolbar volledig te wissen. Ook, scan uw systeem met een betrouwbare AV programma met succes te detecteren en verwijderen van alle geïnfecteerde of verdachte bestanden. Download SpyHunter en alle gecompromitteerde bestanden verwijderen.

Gebruik deze stappen om Linkury Smart Bar verwijderen:

  1. Open de instellingen van uw browser en Linkury Smart Bar uitschakelen uit de lijst met add-ons.
  2. Ga naar het Configuratiescherm en verwijder Linkury Smart Bar van de Add / Remove een programma-optie.
  3. Kies een betrouwbare site voor uw homepage.
  4. Kies een betrouwbare zoekmachine.

Download Removal Tool
100% GRATIS Spyware Scan, Snel & Veilige oplossing voor Linkury Smart Bar Verwijdering

*Gratis scanner SpyHunter is alleen voor de detectie van malware. Als het op uw computer detecteert schadelijke software, moet u SpyHunter's malware gereedschap kopen om de gedetecteerde bedreigingen te verwijderen.

Choose Language


Links