Naar huis » Veiligheid » Verwijder een werkbalk van Mozilla Firefox

Verwijderen a Toolbar From Mozilla Firefox

Dinsdag, 19 februari 2013 onder Veiligheid door

Browser extensies en add-ons zijn erg nuttig omdat ze PC-gebruikers met een snelle lancering pictogrammen en knoppen, ze tonen sneltoetsen om menu's en het mogelijk maken om onmiddellijk naar de meest gebruikte of favoriete pagina's. Werkbalken zijn letterlijk "geïntegreerd" in gebruikers’ browsers om betere surfervaring te bieden. Ze uitbreiden van uw browser functionaliteit en nieuwe functies toevoegen aan uw browser.

Echter, als werkbalken en browser-extensies worden in massa geproduceerde, er niet alleen “goed” toepassingen. Hackers hebben opnieuw geprobeerd om deze echt bruikbaar programma's om te zetten in instrumenten die worden gebruikt om hun kwaadaardige virussen te bevorderen. Dit is waarom het is echt belangrijk om een ​​verschil maken tussen betrouwbare en onbetrouwbare browser add-ons. Schadelijke werkbalken zijn ook bekend als adware of mogelijk ongewenste programma's.

In het geval dat u een slachtoffer van een kwaadaardige browser add-on, betekent dit dat uw browser is geweest gekaapt. Dit vormt een ernstig risico voor de informatie en documenten op uw pc. Ook, in het geval dat er een mogelijk ongewenst programma is aangesloten op uw browser, is er een grote kans dat uw verkeer op verdachte en onveilige webpagina's ontwikkeld door cybercriminelen wordt verhoogd, en uw PC zal worden gericht en aangevallen door cybercriminelen.

Hoe om kwaadaardige browser-extensies te identificeren?

In het geval dat u een aantal van de volgende problemen op te merken tijdens het surfen op het net, Dit betekent dat er een potentieel ongewenste programma's of adware op uw pc:

 • Je merkt een onbekende werkbalk aan uw browser, en je niet meer weet de installatie van het zelf.
 • Uw startpagina is veranderd in een onbekende website, meestal een pagina die aan de onbekende toolbar. Dit wordt gedaan zonder uw toestemming of kennis.
 • Uw standaard zoekmachine wordt gewijzigd in de zoekmachine in verband met de werkbalk zonder uw toestemming.
 • Alle zoekopdrachten worden beheerd door het onbekende zoekmachine. Wanneer u zoekt naar wat informatie op het internet je constant doorgestuurd naar pagina's met een onbekende reputatie, en ze hebben niets te maken met uw zoekcriteria.
 • Pop-up berichten worden weergegeven terwijl u surfen op het net. Ze behoren tot een pay-per-click systeem, en elke keer als u klikt op een aantal van de berichten, hackers worden betaald geld.
 • Uw pc werkt traag.

Om onze PC en informatie te beschermen tegen aanvallen van hackers, moet je potentieel ongewenste programma's te verwijderen. Hoewel ze niet computervirussen, ze kunnen leiden tot ernstige veiligheidsproblemen en hulp hackers spreidden hun kwaadaardige creaties. In het geval dat uw zoekopdrachten worden doorgestuurd naar verdachte, en gecompromitteerd pagina's, Dit maakt het gemakkelijk voor hackers om computervirussen te downloaden naar uw PC. Ook, online criminelen zal zich richten op uw persoonlijke en financiële informatie en uiteindelijk zullen ze erin slagen om malware te infiltreren, spyware, scamware, adware, keyloggers en andere systeem aanvallers in uw PC.

Er zijn vele browser hijackers, zoals Babylon toolbar, Browser Protect, Yontoo, Delta werkbalk, Blekko, iMesh, 22Vinden en vele anderen.

Het belangrijkste om te onthouden over kwaadaardige werkbalken is dat zelfs nadat u ze hebt verwijderd, andere virussen kunnen nog steeds aanwezig zijn op uw pc. Dit is de reden waarom je moet een betrouwbaar en effectief AV programma zoals SpyHunter om uw systeem te scannen downloaden en alle verdachte of geïnfecteerde bestanden te sporen.

Download SpyHunter Threat Scanner tot * Werkbalken verwijderen uit Firefox100% GRATIS Spyware Scan, Snel & Veilige oplossing voor Toolbar verwijderen

Hoe kan ik een werkbalk van Mozilla Firefox te verwijderen?

Om een ​​ongewenste werkbalk te verwijderen uit Mozilla Firefox, Volg de onderstaande instructies:

 1. Ga naar Firefox Menu (in de linkerbovenhoek) en kies Add-ons.
 2. Gaan naar “Uitbreidingen” vinden de ongewenste werkbalk en kies de “Verwijderen” optie.
 3. Gaan naar Controle Panel -> Add / Remove Programs.
 4. Vind de ongewenste werkbalk en verwijder het.
 5. Installeer een origineel en betrouwbaar beveiligingsprogramma zoals SpyHunter. U kunt downloaden SpyHunter hier
 6. Na de installatie van het hulpprogramma, voer een volledige scan van uw systeem met het en verwijder alle sporen van de adware, alsmede alle gecompromitteerd of bedreigend bestanden.
 7. Verricht regelmatig scans van uw hele systeem met behulp van anti-virus software om er zeker van dat uw pc volledig beschermd, en hackers kunnen niet aanvallen.

Hoe u uw standaard startpagina te wijzigen in Mozilla Firefox:

 1. Ga naar Firefox Menu (in de linkerbovenhoek) en naar Opties.
 2. In de “Algemeen” tab, Wis de huidige startpagina en typ de pagina die u wilt gebruiken als uw standaard startpagina.
 3. Klikken OK bevestigen.

Hoe kunt u uw zoekmachine te wijzigen in Mozilla Firefox:

 1. Klik op het logo van uw huidige zoekmachine en kies "Zoekmachines beheren…"Uit het drop-down menu.
 2. Klik op een nieuwe zoekmachine en zet het voor je standaard zoekmachine.
 3. Kies de ongewenste zoekmachine en klik op "Verwijderen"
*Gratis scanner SpyHunter is alleen voor de detectie van malware. Als het op uw computer detecteert schadelijke software, moet u SpyHunter's malware gereedschap kopen om de gedetecteerde bedreigingen te verwijderen.

Choose Language


Links