Naar huis » Veiligheid » Blekko Zoeken

Verwijderen Blekko Search

Donderdag, 14 februari 2013 onder Veiligheid door

In het geval dat er berichten opduiken in uw browser, en bent u voortdurend doorgestuurd naar een onbekende pagina's, dit is waarschijnlijk een teken dat uw browser is gekaapt. Als dit zo, betekent dit dat uw browser is aangevallen door een soort van malware of andere virussen ontwikkeld door cybercriminelen. Er is ook een kans dat er een mogelijk ongewenst programma is gekoppeld aan uw browser, en het zorgt ervoor dat je ongemak. Blekko Search is precies een dergelijk instrument, en hoewel het geen computer infectie, Het kan tot systeemfouten en veiligheidsproblemen.

Wat is Blekko Search?

De eerste keer dat ik het zag op mijn pc, Ik geloofde dit was een motor die eigen methoden en technieken gebruikt om overeen met mijn zoekcriteria. Echter, nadat ik een paar zoekopdrachten gemaakt met het besefte ik dat het laat me een lijst met zoekresultaten van Yahoo. In werkelijkheid, het getoond door koppelingen Blekko Search waren enkele onbekende gesponsorde pagina's. Inderdaad, de meeste van de weergegeven links hebben niets te maken met wat ik wil weten. Er is ook weinig informatie over de betrouwbaarheid van de meegeleverde koppelingen. Dus het blijkt dat er geen zin in het gebruik Blekko Search want als je Yahoo of een andere betrouwbare gebruiken zoekmachine onmiddellijk, zult u niet worden gehinderd door de pop-up advertenties. Daarnaast, Blekko Search verandert je startpagina naar zijn eigen webpagina en maakt zich tot uw standaard zoekmachine.

Een van de ernstigste problemen met deze indringer is dat zelfs wanneer Blekko Search wordt verwijderd uit uw pc, de veranderingen die het heeft gemaakt op uw computer register nog steeds invloed hebben op uw systeem en uw werk op het. Wanneer u de pc opnieuw opstarten en het systeem wordt geladen, uw browser opnieuw wordt gewijzigd zonder zelfs te vragen om uw toestemming.

Hoe werd je gekaapt door Blekko Search?

Er zijn verschillende manieren waarop Blekko Search beheert te krijgen in uw PC. Gewoonlijk, deze werkbalk wordt gedownload naar gerichte machines, samen met freeware programma's. Deze werkbalk wordt vaak geleverd aan andere toepassingen en gebruikers meestal niet samen merken dat het zal worden geïnstalleerd op hun machines met het gereedschap dat ze staan ​​op het punt om te downloaden.

Hoe te verwijderen Blekko Search?

Het beste wat je kunt doen om zich te ontdoen van Blekko Search is het verwijderen van niet alleen het, maar ook alle andere werkbalken die deze met zich. Dan, moet u uw browser instellingen te herstellen, en dit moet handmatig worden gedaan. Voordat je dat doet, je moet al je surfgeschiedenis en bladwijzers op te slaan, want na het terugzetten ziet u uw standaard browser voorkeuren.
Download Removal Tool
100% GRATIS Spyware Scan, Snel & Veilige oplossing voor Blekko Search Verwijdering

Blekko Search instructies voor het verwijderen:

 1. De meest belangrijke ding om te doen is om een ​​betrouwbare en echte AV-programma om bestanden te verband met de te verwijderen downloaden Blekko Search. Het programma zal ook te scannen op schadelijke en gevaarlijke software. In geval dat het verwijderen is succesvol, zult u niet nodig om iets anders te doen om de werkbalk te verwijderen.
 2. Je moet naar het Configuratiescherm en vervolgens op Add / Remove Programs, vinden Blekko Search en verwijder het (voor Windows XP) of Een programma verwijderen (voor Win 7 en 8). Voor Win 8 vinden het Configuratiescherm in het tabblad Zoeken.
  Wanneer u het toevoegen te openen / Remove Programs of Een programma verwijderen venster vinden en verwijderen Blekko Search.

Volg de instructies voor het verwijderen Blekko Search van uw browser:

Hoe te verwijderen Blekko Search van Google Chrome:

 1. Ga naar Aanpassen en controleren Google Chrome -> Tools -> Instellingen.
 2. Kies Set Pages en uit het raam getoond verwijderen Blekko Search.
 3. Om de zoekmachine klik Manager zoekmachines veranderen en kies een zoekmachine zoals Google.com, bij voorbeeld.

Hoe te verwijderen Blekko Search van Mozilla Firefox:

 1. Klik op de Blekko Search ondertekenen op de werkbalk en kies Manage Search Engines…. uit het drop down menu.
 2. In de lijst vinden Blekko Search en klik op Verwijderen, vervolgens op OK.
 3. Om uw startpagina te wijzigen ga naar Extra -> Algemene en koos voor een pagina, zoals Google.com.

Hoe te verwijderen Blekko Search van Internet Explorer:

 1. Ga naar Extra -> Invoegtoepassingen beheren -> Zoekmachines. Kies een zoekmachine anders Blekko Search en instellen als uw standaard zoekmachine. Dan, verwijderen Blekko Search de lijst.
 2. Om uw startpagina te wijzigen ga naar Extra -> Internet-opties -> Tabblad Algemeen. Type google.com, bij voorbeeld, naar uw standaard startpagina te wijzigen.
*Gratis scanner SpyHunter is alleen voor de detectie van malware. Als het op uw computer detecteert schadelijke software, moet u SpyHunter's malware gereedschap kopen om de gedetecteerde bedreigingen te verwijderen.

Choose Language


Links