Naar huis » Veiligheid » Australische Federale Politie Virus

Verwijderen Australian Federal Police Virus

Woensdag, 26 september 2012 onder Veiligheid door

Australian Federal Police Virus is de nieuwste ransomware dat duizenden Australische thuiscomputers binnendringt via bepaalde gaten in de beveiliging en kaapt hun computers. Het slachtoffer wordt gevraagd om een ​​betaling te doen in de hoeveelheid 100 Australische dollars fijne, zogenaamd wegens overtreding van de "Copyright and Related Rights Law".

Deze malware, gemaakt door cybercriminelen, streeft de onervaren internetgebruikers en overtuigt hen dat ze sommige intellectueel eigendom misdaden begaan binnen thir online activiteiten. Australian Federal Police Virus toont een professioneel ontworpen waarschuwingssignaal dat ziet er heel natuurlijk. Het gebruik van de naam van een politie-instantie is een vuile oplichterij die meestal werkt voor gezagsgetrouwe gebruikers. Het slachtoffer wordt gevraagd om een ​​boete via Ukash of een ander betalingssysteem te betalen om zijn / haar computer te ontgrendelen. Helaas, uw computer zal niet worden ontgrendeld, zelfs als u het losgeld betalen. U hoeft alleen uw geld verliezen.

[tp no_translate ="en"]Australische Federale Politie Virus[/tp] screenshot

Het volgende bericht wordt weergegeven op de top van de geïnfecteerde computer:

AFP
Australische Federale Politie
Attentie!
Uw pc is geblokkeerd als gevolg van ten minste een van de genoemde redenen hieronder.
Jullie zijn overtreden "Auteursrecht en naburige rechten Recht" (Video, Muziek, Software) en illegaal gebruik of verspreiden van auteursrechtelijk beschermde inhoud, dus infinging artikel 128 van het Wetboek van Strafrecht van Australië.
Artikel 128 van het Wetboek van Strafrecht voorziet in een boete van 2 naar 5 honderd minimale lonen of een vrijheidsstraf van 2 naar 8 jaar.

Mijn beste advies is niet te betalen op alle, omdat dit bericht is afkomstig van criminelen en niet van een autoriteit. Om uw pc te deblokkeren en verwijder de ransomware om uw persoonlijke gegevens te voorkomen, kunt u proberen de onderstaande instructies:
Download Removal Tool
100% GRATIS Spyware Scan, Snel & Veilige oplossing voor Australian Federal Police Virus Verwijdering

Het handmatig verwijderen Australian Federal Police Virus:

 1. Start de computer opnieuw;
 2. Druk op F8 tijdens het opnieuw opstarten van;
 3. Kies veilige modus met netwerkondersteuning;
 4. Start MSConfig;
 5. Schakel opstartitems rundll32 het inschakelen van een toepassing uit Application Data;
 6. Start het systeem opnieuw
 7. Scan uw systeem met http://www.americanpendulum.com/downloader/SpyHunter-Installer.exe om het bestand te verwijderen.

Als veilige modi zijn uitgeschakeld kunt u nog steeds het runnen van uw antimalware te proberen tijdens een korte kloof die wordt gegeven. Daarna:

 1. Herstart uw computer opnieuw.
 2. Start->Lopen.
 3. Invoeren : http://www.americanpendulum.com/downloader/SpyHunter-Installer.exe . Als malware wordt geladen, gewoon een keer op alt tab en houd het invoeren van de string blind. Druk op Enter.
 4. Druk op Alt tab en dan R voor een paar keer. Het proces van het virus te doden.

*Gratis scanner SpyHunter is alleen voor de detectie van malware. Als SpyHunter detecteert malware op uw pc, moet u SpyHunter's malware pakket aan te schaffen om de malware-bedreigingen te verwijderen.

*Gratis scanner SpyHunter is alleen voor de detectie van malware. Als het op uw computer detecteert schadelijke software, moet u SpyHunter's malware gereedschap kopen om de gedetecteerde bedreigingen te verwijderen.

Choose Language


Links