Naar huis » Veiligheid » Verwijder Ad.yieldmanager.com

Verwijderen Ad.yieldmanager.com

Dinsdag, 13 maart 2012 onder Veiligheid door

Hackers hebben een nieuwe vorm van kwaadwillenden die door te dringen in gebruikers `computers zonder het medeweten van hun eigenaars. Het meest interessante is dat zelfs nadat de inbreker is erin geslaagd binnen te komen de beoogde systeem, de bedrieglijke aanvraag niet onthullen haar aanwezigheid. Integendeel, blijft het verborgen en tracht haar frauduleuze plan uit te voeren vanuit de geïnfecteerde computer.

Dit is het geval bij een van de laatste creaties van cybercriminelen - Ad.yieldmanager.com. Dit is een tracking cookie. Ad.yieldmanager.com wordt gemaakt om bij te houden van de activiteiten van de gebruiker te houden en informatie te sturen over gewoonten van de gebruiker voor hackers. Zoals u kunt zien, als uw computer is geïnfecteerd met dit kwaadwillende, hackers in staat zal zijn om informatie over de websites die u bezoekt verzamelen, en andere informatie over uw voorkeuren tijdens het surfen.

Cookies worden gebruikt op websites om informatie over gebruikers `surfgeschiedenis en voorkeuren op te slaan. Deze informatie wordt later gebruikt om gebruikers te vergemakkelijken en te browsen en surfen op het internet gemakkelijker te maken. Cookies worden gebruikt om log op te slaan in details van de gebruiker, aangepaste instellingen, etc.. In tegenstelling tot gewone cookies, die worden gemaakt door hackers zijn gericht op het verzamelen van gedetailleerde informatie over de bladeren voorkeuren en gewoonten van pc-gebruikers en het versturen van deze informatie terug naar cybercriminelen. Als hackers informatie krijgen over webpagina's bezocht door een gerichte pc-gebruiker, alsmede alle inloggegevens en wachtwoorden hij gebruikt, cybercriminelen zijn bereid om deze informatie misbruiken om persoonlijke winst te behalen.

Nadat de informatie is verzameld door Ad.yieldmanager.com, hackers zullen kunnen delen zijn in verschillende domeinen. Bovendien, cybercriminelen in staat zal zijn om de verzamelde informatie te sturen aan derden en probeert een fortuin te maken. Met andere woorden, de kwaadaardige cookies Ad.yieldmanager.com is proberen om uw persoonlijke informatie te stelen, en dan gebruiken in een oneerlijke manier. Om te kunnen om informatie over uw inloggegevens te verzamelen in details en wachtwoorden, Ad.yieldmanager.com maakt gebruik van een techniek genaamd cross-site scripting. Zelfs als u een betrouwbare en legitieme web link te openen, Ad.yieldmanager.com is in staat om u te misleiden. De frauduleuze indringer zal een hyperlink maken die lijkt op degene die u wilt bezoeken. Echter, de waarheid is dat deze hyperlink niets te maken met de link die u in eerste instantie hebben getypt in uw browser heeft. Deze hyperlink staat zal zijn om toegang tot uw log te krijgen in de informatie en wachtwoorden, en verzamel ze.

Als je een slachtoffer van Ad.yieldmanager.com, vindt u vele pop-up berichten die u waarschuwen voor de merken ernstige infectie Ad.yieldmanager.com. Dit is een Trojan-gebaseerde infectie. Na Ad.yieldmanager.com is geslopen in een gerichte pc, Het vormt een risico op het hele systeem. Deze schadelijke indringer kan het mogelijk maken voor andere aanvallers om te proberen tot het aangaan van uw systeem. Verder, Ad.yieldmanager.com is in staat om uw browser te kapen en nemen u mee naar kwaadaardige websites die nep-programma's gericht op het nemen van uw geld te bevorderen.
Als je een slachtoffer van de bedrieglijke aanvaller Ad.yieldmanager.com, verwijder deze zo snel als je kan. Anders, uw computer in gevaar.

Download Removal Tool
100% GRATIS Spyware Scan, Snel & Veilige oplossing voor Ad.yieldmanager.com Verwijdering

*Gratis scanner SpyHunter is alleen voor de detectie van malware. Als het op uw computer detecteert schadelijke software, moet u SpyHunter's malware gereedschap kopen om de gedetecteerde bedreigingen te verwijderen.

Choose Language


Links