Hjem » Sikkerhed » Fjern Windows Funktionalitet Checker

Fjern Windows Functionality Checker

Onsdag, 22 februar 2012 under Sikkerhed af

Windows Funktionalitet Checker er en falsk anti-virus program, efterfølger til rogues Hjem Sikkerhed Essentials og Windows Protection Master. Idet tre af disse tilhører samme rogue familien, de bruger lignende teknikker til at inficere og overtage målrettede maskiner. Ondsindede reklamestrategier er noget normalt for sådanne stykker af malware, og de er ikke mangler her, samt.

Figur 1. Windows Funktionalitet Checker GUI

Hackede hjemmesider fungere som en platform for at overføre Windows-funktionaliteten Checker infektion. Den rogue bruger hjælp af trojanske heste, lagt i de kompromitterede hjemmesider, for at snige sig ind i en maskine. Disse trojanere udløses hvis offeret klikker gennem hjemmesiden – et enkelt klik er nok for dem at krybe ind i computersystemet gennem sårbarheder fundet i det. Disse svagheder findes hovedsagelig på grund af forældede software. Derfor, Det anbefales at holde alle dine programmer opdateret. Hvad er mere, er det yderst tilrådeligt at hente opdateringerne kun fra de officielle websteder af produkter-filer, downloades fra lyssky websider kan være bundtet med virus. En anden effektiv forebyggelse strategi er at holde sig væk fra mistænkelige hjemmesider og køre regelmæssige scanninger af din pc med et legitimt anti-virus leverandør.

Så snart trojanerne komme ind i systemet, de straks installerer rogue – Windows-funktionaliteten Checker. Ved sine anlæg, Windows Funktionalitet Checker gør ondsindede konfigurationer, der gør det muligt at starte automatisk. Derefter, Windows Funktionalitet Checker begynder at producere en bred vifte af falske alarmer og meddelelser, advarsler om ikke-eksisterende sikkerhedsmæssige problemer og potentielle sikkerhedstrusler. Du kan se nogle eksempler på sådanne falske pop-ups er under:

Fejl
Keylogger aktivitet detekteret. System informationssikkerhed er i fare.
Det anbefales at aktivere beskyttelse og køre en fuld systemscanning.

Fejl
Software uden en digital signatur fundet.
Dine systemfiler er i fare. Vi anbefaler dig til at aktivere din beskyttelse.

Fejl
Potentiel malware opdaget.
Det anbefales at aktivere beskyttelse og foretage en grundig scanning for at fjerne malware.

Advarsel! Virus fundet
Detekterede trussel: FTP-server
Inficerede fil: C:\Windows System32 Fælles filer wmploc.dll

Disse advarsler er ikke kun irriterende - de sinker PC samlede præstation. Deres hovedformål er at gøre brugeren mener, at der er en stor sikkerhedsrisiko. Hvis du klikker på nogen af ​​dem kun beder offeret til at købe Windows Funktionalitet Checker.

Det næste trin i Windows funktionalitet Checker sin ondsindede plan er dens falske scanning værktøj - den starter hver gang og igen og foregiver at være scanning af systemet for virus. Sandheden er, Det er ikke i stand til at opdage eller fjerne trusler - det har kun til formål at skræmme offeret til at tro, at han / hun har brug for at købe den fulde version af Windows Funktionalitet Checker. I virkeligheden, dog, den fulde version af Windows Funktionalitet Checker er lige så ineffektiv, når det kommer til at klare med virus, som forsøget en. De er begge en del af et stort fupnummer, skabt af hackere for at opnå fortjeneste ved intetanende brugere. Infektionerne, rapporteret efter hver scanning, er ikke rigtige. Faktisk, cyberkriminelle har opfundet en meget snu grænseflade, der kan vildlede uvidende brugere. Layoutet indeholder endda et afsnit, der klassificerer de forskellige “alarmniveauerne”. Ligegyldigt hvordan Windows funktionalitet Checker forsøger at overbevise du i dens legitimitet, dog, du skal ikke tro nogen af ​​sine indberetninger.

Hent SpyHunter trussel Scanner fjernes * Windows Funktionalitet Checker100% GRATIS Spyware Scan, Hurtig & Sikker løsning til Windows Funktionalitet Checker fjernelse

Afslutningsvis, Vinduer Funktionalitet Checker kan “siger” noget for at overbevise dig til at købe sin falsk “licens” udgave. Men, forudsat at du opdager det fungerer på din computer, det eneste du skal gøre er at fjerne det! Ud over alle sine andre tricks, Det åbner også op for inficeret computer for andre malware stykker. Derfor, køre en fuld scanning af din pc med en ægte anti-virus program, og fjerne Windows Funktionalitet Checker så hurtigt som muligt!

*SpyHunter gratis scanner er kun for malware afsløring. Hvis SpyHunter registrerer malware på din pc, skal du købe SpyHunter har malware suite til at fjerne malware-trusler.

*SpyHunter gratis scanner er kun for malware afsløring. Hvis det registrerer skadelig software på din computer, du bliver nødt til at købe SpyHunter har malware værktøj til at fjerne de påviste trusler.

Vælg sprog


Links