Hjem » Sikkerhed » Fjern Smart Anti-Malware Protection

Fjern Smart Anti-Malware Protection

Onsdag, 8 februar 2012 under Sikkerhed af

Hvis du tilfældigvis at se, at Smart Anti-Malware Protection er at vise skræmmende advarsler på dit skrivebord, og de alle fortælle dig om alvorlige systemfejl og problemer, vær ikke bange, og ikke i panik. Du er nødt til at vide, at mens du browser på internettet og besøge mange ukendte eller usikre websider, mennesker kan blive ofre for de kreationer af cyberkriminelle. Hackere er utrættelig i at finde nye måder at trænge ind beregner. Når cyberkriminelle målrette en PC, de vil forsøge alt for at træde ind i systemet og rod de ondsindede filer, de har skabt dybt ind i det. Dette er netop grunden til, at Smart Anti-Malware Protection blev oprettet. Smart Anti-Malware Protection er en bedragerisk applikation, der foregiver at være en pålidelig og effektiv sikkerhed værktøj. Faktisk, Smart Anti-Malware Protection efterligner layoutet og handlinger af lovlig AV software, men er et fupnummer, der tager sigte på at tage penge for pc-brugere.

Figur 1. Smart Anti-Malware Protection falske scanning

Smart Anti-Malware Protection er rapporteret at være en af ​​de seneste ondsindet rogueware applikationer der spreder online. Smart Anti-Malware Protection vil anvende falske online scannere til at lokke intetanende pc-brugere til at scanne deres computere og tænker den falske online scanner vil give dem pålidelige resultater. Når scanningen er fuldført, brugerne vil blive fortalt, at deres maskiner er alvorligt inficeret, og brugerne er nødt til at hente noget værktøj, der vil løse eventuelle edb-problemer. Men, Ofrene er ikke klar over, at værktøjet vil overføre Smart Anti-Malware Protection ondsindede filer til deres pc'er. Endelig, brugeren vil finde sin computer inficeret, og han vil undre sig over, hvordan Smart Anti-Malware Protection har fået adgang til hans system uden hans godkendelse eller viden. En anden måde at overføre Smart Anti-Malware Protection til målrettede computere er via ondsindede websider. Disse sider er i stand til at finde og opdage sårbarheder i programmer, der kører på målrettede computere. Så disse sårbarheder anvendes fra Smart Anti-Malware Protection at træde ind i systemet og skjule dybt ind i det.

Hent SpyHunter trussel Scanner fjernes * Smart Anti-Malware Protection100% GRATIS Spyware Scan, Hurtig & Sikker løsning for Smart Anti-Malware Protection Removal

Smart Anti-Malware Protection vil skabe mange inficerede filer i en mappe uden din viden. Efter at, det vil begynde at vise falske system messaged. De vil alle advare dig om alvorlige fejl og problemer. Smart Anti-Malware Protection vil hævde, at du skal løse problemerne med det samme, ellers kan du miste oplysninger, der lagres på din computer. Desuden er, hele systemet kan gå ned. Meddelelserne vil vise følgende oplysninger:

System Alert
Mistænkelig software, som kan være skadelig er fundet på din pc. Klik her for at fjerne denne trussel straks med Smart Anti-Malware Protection.

System Alert
Potentielt skadelige programmer er blevet fundet i dit system og skal behandles med det samme. Klik her for at fjerne dem ved hjælp af Smart Anti-Malware Protection.

System Alert
Smart Anti-Malware Protection har registreret potentielt skadelig software på dit system. Det er
kraftigste anbefales, at du registrerer Antivirus Smart Protection til at fjerne alle fundne trusler straks.

Smart Anti-Malware Protection vil starte en falsk scanning af dit system. Den automatiske scanning vil hævde at have fundet mange inficerede filer og alle disse filer skal fjernes så hurtigt som muligt. Men, selvom du prøver at slette filerne manuelt, vil du ikke få lov til at gøre det. Smart Anti-Malware Protection vil sige, at du kan fjerne de kompromitterede filer kun med hjælp fra den fulde version. Som du kan se, det viser sig, at ifølge Smart Anti-Malware Protection, den eneste måde at fastsætte din maskine er til at betale for sit registrerede udgave.

Må ikke blive lokket af nogen af ​​disse tomme trusler og vide, at Smart Anti-Malware Protection er intet andet end en falsk program forsøger at tage dine penge. Den ubuden gæst vil bremse arbejdet på din computer og endda forsøge at kapre din browser at være i stand til at tage dig til ondsindede og kompromitteret websider. For at beskytte din pc, Fjern Smart Anti-Malware Protection straks og installere en pålidelig og legitim sikkerhed anvendelse i stedet.

*SpyHunter gratis scanner er kun for malware afsløring. Hvis SpyHunter registrerer malware på din pc, skal du købe SpyHunter har malware suite til at fjerne malware-trusler.

*SpyHunter gratis scanner er kun for malware afsløring. Hvis det registrerer skadelig software på din computer, du bliver nødt til at købe SpyHunter har malware værktøj til at fjerne de påviste trusler.

Vælg sprog


Links